dissabte, 18 de setembre de 2010

17ª Etapa

Viena-Praga

Una altra etapa en la qual estaríem dos nits i una altra capital europea molt important amb molta història per veure. Primer de tot, ja vam començar una mica malament el dia, en el moment de desmontar la tenda, plovia bastant, així que la majoria de l'equipatge estava mullat. Vam anar a visitar el Palau de Schönbrunn, teníem dubtes si ens deixarien entrar, ja que anavem amb el vestit de moto i les botes mullats. Sí que ens van deixar entrar, i la visita va valdre molt la pena. És un palau que fa molt poc que està en desús, així s'explica que totes les habitacions estiguin en perfecte estat i en perfecte fidelitat. Tot i que amb lo gran que és i el preu de l'entrada, et podrien deixar visitar més coses. Ah!!!! i sense poder fer fotos.
Un cop a Praga, ja era tard, vàrem tenir el temps d'estendre la roba per tota l'habitació, dutxar-nos i anar a sopar. El sopar ens va sentar molt bé, a part, estava tot boníssim i per poques corones txeques.


 .El dia següent, vam començar per anar a visitar la cripta de "San Cirilo y San Metodio", un lloc en el qual van succeïr uns fets de la segona guerra mundial. Uns paracaidistes txecs van atemptar contra Reinhard Heydrich protector de Bohemia i Moravia amb residència a Praga. Aquests partisants es vàren refugiar a la cripta de l'església de "San Cirilo", un component del comandament es va entregar als alemanys i va cantar l'ubicació de l'amagatall dels altres components, les SS vàren fer un assalt desmesurat a la cripta que va acabar amb el suicidi dels partisants que vàren preferir aquest final que no pas ser capturats. Un cop acabada la visita i apartades del cap les sensacions d'aquell lloc, vam començar a caminar per tot Praga. Com a Budapest, ens va faltar molt més temps del que disposavem per visitar la fantàstica Praga.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada