dilluns, 20 de setembre de 2010

19ª Etapa

Salzburg-München

Com hem dit abans, pel matí vàrem fer una visita ràpida a Salzburg, vam poder veure les cases on va viure Mozart i passejar pels seus carrers plens de gent.

Acabada la visita, enfilem carretera cap a la ciutat de München, en la qual també hi passaríem dues nits. Vam arribar per la tarda al càmping de München, ens vàrem instal·lar i vam anar a visitar la ciutat. Estaven de festa major i els carrers estaven plens de carpes amb tot tipus de menjars i records tradicionals baveresos.L'endemà, no tot l'aviat que voldríem, marxem a visitar el castell deNeuschwanstein. El paissatge és espectacular, la regió de Baviera és meravellosa. Un cop al castell ens van donar hora d'entrada a les 15:45h. Eren les 12h i això ens va trastocar tots els plans.
 Sortint del castell vam anar corrents a Dachau, on hi havia l'antic camp de concentració ara fet Memorial. Quina sorpresa quan arribem a les 18h i tot just tancaven. Per sort l'entrada era gratuïta i les portes eren obertes, vam tenir una hora per visitar el camp. Sense paraules...Després de tot, avui era dia d'homenatge i per això vam anar a sopar a un restaurant de cuina baveresa, amb la típica alemanya agafant amb una mà 5 gerres de cervesa de 500cc. Va ser molt especial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada