dissabte, 4 de setembre de 2010

3º Etapa

Sainte-Agnès -Verona

En un principi l'etapa havia d'acabar a Milà, però un bon amic italià que tenim, el Bruno, ens va recomanar, que anessim millor a Verona, i així ho varem fer. Normalment intentem a les 8h estar ja en ruta, la carretera d'avui no ens l'esperavem, els Alps francesos, una inacabable successió de "paelles" d'un grau de gir de 180 que no havia vist mai, això sí, els paissatges montanyencs eren espectaculars. Finalment arribem a la frontera amb Itàlia.

Aquí a Itàlia combinem autovies i carreteres secundàries, quan les etapes són llargues fem sempre això, per poder arribar a una hora decent al final. Un cop a Verona, ens va costar una mica trobar el càmping, quan ja el varem trobar, doncs com sempre, plantar la tenda, menjar alguna cosa, entrar a internet i donar senyals de vida a la família i a caminar. Aquí per sort el càmping estava molt a prop de la ciutat, fins el punt que vam anar caminant.


La ciutat és preciosa, molt medieval i té un amfiteatre tant espectacular com el del Coliseum de Roma. Tot passejant pels carrers de pedra pots imaginar com vivien els ciutadans de Verona, tant vàrem imaginar, que ens vam quedar a sopar al casc antic, també imaginant com menjaven els seus habitants (qualsevol excusa és bona per sopar de restaurant).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada