dimarts, 5 d’abril de 2011

II Trobada grans viatgers catalans amb moto

Ja fa mesos un nou amic del Facebook (el qual no coneixia de res), em va enviar l'informació que feien la 2a Trobada de grans viatgers catalans en moto. Jo feia poc que havia creat amb l'Anna, el nostre bloc de viatges en moto, dosenmoto.com, vam pensar que estaria bé anar a la trobada. Aquest amic era el Jordi Granados el qual vaig tenir el plaer de conèixer aquest dissabte a la trobada, juntament amb un grup de molt bona gent que eren els organitzadors.

Al matí ens esperava una xerrada del Jaume Llansana i el Josep Mª Lladó, sobre la seva aventura l'any 1974, Kilimanjaro en moto. La pel·lícula que ens van posar era d'aquella època, plena de nostàlgia i emotivitat. Després van parlar la Yolanda i l'Eloi Esgleas, uns cracs sobre concentracions de moto a la neu dels països nòrdics. Últimament amb un sidecar. Poques paraules però concretes i precises.


Abans d'anar a dinar, vam fer una visita guiada per la Besalú jueva. Una població que no coneixíem i que ens va fascinar.A la tarda contra tot pronòstic, la classe de GPS, va tenir un efecte despertador. Quan tothom esperava fer una petita mitgdiada, el bò del "Panotxa", va fer la classe amb un ritme i un fer que va animar a tothom.


L'última xerrada era del Carles Prieto i el Joan Carles Campobadal (Cuco), amb el seu viatge," A la recerca de Cipango, Catalunya-Tokio". Una aventura plena d'anècdotes i emocions.


En l'últim moment va arribar l'Eduard de Ride to Roots, per explicar la seva tasca benèfica a l'Àfrica.


Per acabar el dia, el Pascual, organitzador de la trobada, ens va convidar a anar a sopar amb ells, ja que volia parlar amb nosaltres sobre la nostra pàgina web, la qual havia visitat i trobava molt interesant.Moltes felicitats al Mototurisme de Catalunya i els seus organitzadors.


Fins l'any que ve.

Finalment les imatges de la trobada.


2 comentaris:

  1. Com sempre tot molt ben explicat, gràcies per compartir-ho..!!!

    Josep i Marta

    ResponElimina
  2. nosaltres tambe hi erem :D, clar, es feia al costat de casa...

    ResponElimina