dimecres, 6 de juliol de 2011

Bcn-Nordkapp-Rússia


Ha arribat el moment de començar a tatxar coses de la llista del viatge d'aquest any, una llista que hem trigat 5 mesos a preparar. Aquest any a part de preparar els mapes, els llocs on parar, les coses que volem visitar, els hotels on dormirem, calcular el pressupost, els documents, la novetat ha estat el visat per entrar a Rússia. No farem ara una classe, del que s'ha de fer per treure el visat (el millor és que mireu aquesta pàgina: www.centraldevisados.com o www.iberrusia.com). Un tràmit no difícil, però amb el seu punt i normes comunistes. Hi han dos opcions, anar al consulat i fer-ho un mateix o anar a una agència que el tramiten per a tu, amb un sobre cost de 50 euros. Nosaltres hem optat per l'opció de l'agència, per un tema d'horaris, ja que els horaris del consulat no són aptes per "currantes".
La idea és marxar el dissabte 3 de setembre i tornar el dissabte 1 d'Octubre. Seran 10 països i 7 canvis de moneda. Més o menys uns 11.500km. Tot es podrà seguir pel Facebook i a la nostra pàgina www.dosenmoto.com.
Mica en mica explicarem tot el que anem fent. Fins aviat.

1 comentari:

 1. Hola Sergi
  Veig que marxeu cap a Nordkapp,jo faig una ruta molt similar pero marxo el 29 de Juliol.El que no tinc clar es la pujada ( per Suecia?)i la baixada (per Rep. Balticas?).
  Nosaltres pujarem per Tallin i baixarem per els fiords noruegs.
  Si et cal informacio, el 22 d´Agost ja torno a"baixar a la terra".
  Sort !!!!

  ResponElimina