divendres, 2 de setembre de 2011

Quins nervisssssss!!!


És curiós com una persona pot arribar a enganxar-se a un vici. Els nadals del 2009, vaig tenir un accident laboral, vaig caure d'una escala i em vaig trencar l'escafoide del canyell de la mà esquerra i vaig estar cinc mesos de baixa. Jo sempre he anat en moto, des dels 18 anys que em vaig treure el carnet. Havia fet algun viatget per Espanya i França. Des del 2005 amb l'Anna i una Àfrica Twin (grandíssima moto) havíem anat a Polònia, Còrsega, Roma, a la Bretanya Francesa, Lisboa, etc... Ara ja, amb la BMW 1200 GS Adv, vàrem anar l'any 2010 a Rumania, però mai havíem pensat que aquesta forma de viatjar era un món a part. Amb tot el temps lliure que tenia, un dia vaig entrar a una llibreria i xafardejant vaig veure un llibre, que realment m'ha canviat la vida, "Sin fronteras" del Gustavo Cuervo. Aquest llibre el vaig deborar de seguida. Més tard vingueren, també del Gustavo Cuervo, "Europa en moto", més tard, "En impala a Cabo norte" de l'Arturo Borja, més tard "Los viajes de Júpiter" del fàntastic Ted Simon, després "Sobre ruedas" també del Ted Simon, un altre llibre, "Los caballos alados de la ruta de la seda", de Carlos Martinez de Campos, ja després un company de feina em va porta el DVD de "Long Way Round", de l'actor Ewan McGregor i el Charley Boorman i finalment el llibre del "explorador modern" Miquel Silvestre "Un millon de piedras", que casualment quan estava llegint-lo vaig coincidir amb ell a l'entrada de Barcelona  en un semàfor, quan ell tornava del viatge de Kazagistan. En el temps que dura el semàfor ens vàrem intercanviar unes paraules que han fet que de tant en tant tinguem una xerrada. Al mateix moment vaig començar a buscar informació a internet del tema. El primer que vaig trobar que em va deixar bocabadat va ser el blog del Javier Cordero Huecas, "http://motohavivi.blogspot.com/". Va ser ell amb el que el tema de la pàgina web va començar a rondar-me pel cap. Després vaig fer la gran descoberta del blog del McBauman, "http://www.elesconditedelosviajes.blogspot.com". També vaig començar a seguir al Charly,"http://www.sinewan.com" el cual vàrem anar a veure a Yuncos a la tornada del seu viatge amb moto Madrid-Sidney. Vaig començar a fer amics al Facebook del món de la moto, aquí vaig conèixer al Jordi Granados Salvadó i la gent del Mototurisme de Catalunya. També el company de sortides, el Josep Campos. Exploramoto, el Fabián i la seva "http://www.saliadarunavuelta.com". A l'octubre del 2010, una vegada acabat el nostre viatge a Rumanía vàrem crear www.dosenmoto.com. Molta, molta, molta gent nova que em seria impossible de nombrar ara, amb la que ens comuniquem pel facebook per felicitar-nos pels nostres quilòmetres i posar un "M'agrada" a moltes fotografies que sempre admirem amb molta enveja sana. Arribats aquí, ara mateix no m'imagino una vida sense els grans viatges en moto, els nostres i els dels companys de ruta.
Total, que a falta d'unes hores per començar el nostre viatge Barcelona-Nordkapp-Rússia, aquestes són les nostres sensacions que ara mateix ens passen pel cap. Moltes gràcies a tots per fer d'aquest hobby una manera de viure, la vida gairebé de llibertat absoluta. Vsssssssssss.

4 comentaris:

 1. Segur que ho passareu bé! Aprofiteu l'experiència,la vida no sempre ofereix una nova possibilitat per tant cal aprofitar la primera que tenim davant.
  Us seguiré i ja espero el diari de viatge!
  Una abraçada

  ResponElimina
 2. Molta sort al viatje. T´he conegut per l´enllaç del Silvestre al facebook.Jo vaig fer quasi la mateixa ruta teva al 2009, encare k al juny ( 9 dies sense veure la nit).Gaudeix i ja et seguiré per akí. Et deixo l´enllaç del meu spai amb diaris i fotos. Igual et pot servir. Moltes V´ssss desde Comarruga.

  http://sites.google.com/site/bananakawa/

  Salut

  ResponElimina
 3. "És curiós com una persona pot arribar a enganxar-se a un vici."

  es molt dificil desenganxar-se ara jejejeje uffff

  ResponElimina