dissabte, 10 de setembre de 2016

10 anys de Dos en moto 2º part

Sempre és positiu celebrar anys, ja siguin anys d'aniversari, ja siguin anys en parella o celebrar per la gent que ens ha deixat. S'ha de mirar endavant i fer anys, molts anys de tot!! Per aquest motiu havíem de seguir amb la celebració dels 10 anys de Dos en moto aquest 2016. Realment el viatge no té gaire emoció per la gent, però per nosaltres ha estat molt especial. L'opinió de la gent sempre ens ha preocupat ben poc, en aquest cas som bastant egoistes i sempre fem les coses per nosaltres i no per la galeria.
Com hem dit abans el viatge no tenia cap cosa nova per explicar, per tant, aquesta crònica no serà molt extensa i poc parlarem dels llocs visitats i els països recorreguts, bàsicament ha estat un viatge de sentiments, de tornar a creure en nosaltres mateixos i d'avançar un passet més en l'aprenentatge de la vida.Com sempre a Dos en moto, les decisions es prenen en una taula plena de menjar i bon veure. Mica en mica, ens anem tornant més viatgers i menys motoristes, és per això que vàrem donar més importància a les visites que a les rutes. Va ser una decisió acertada.


Ens agraden molt uns temes en concret, però no fem lleig a visitar altres llocs que tenen alguna cosa ha ensenyar-nos.


                                                        

França, Alemanya, Polònia, Eslovàquia, Àustria, Alemanya un altre cop, Suïssa, França i tornem a casa.


Excursions, monuments, llocs històrics, museus, parcs naturals, senderisme, una mica de tot i birra, molta birra!!!!! ja,ja!!

                                      
Com sempre, som uns romàntics i ens agrada tornar als llocs on tenim uns molt bons records,
I que millor, que acabar en el mateix lloc on va començar a maquinar-se tot, al Bodeguin d'Alp. No sabem si celebrant el retorn del viatge o ja començant a parlar del viatge del 2017, sigui com sigui, en això hi estareu d'acord els que viatgeu, les anècdotes del viatge que s'han viscut, el millor és recordar-les amb la persona que t'ha acompanyat. I tornem al d'abans, l'egoisme de que només a nosaltres, se'ns escapa un somriure en recordar les peripècies que hem passat i que ningú més pot arribar a entendre.Viatgeu molt, però no copieu, feu el vostre viatge i feu-lo vostre!! Gaudiu sempre!!

Salut!!

                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada